Ans-en-Ad.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Ad

Emmy en Nico de Voogt

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie reis tot nu toe verloopt!!!
Gr.

Fien & Harry

Jullie verhaal en de fotoós met plezier gelezen en bekeken.
Nog veel mooie dagen, we blijven nieuwsgierig !!!

Emmy en Nico de Voogt

Ik zie wel dat jullie aan het genietten zijn.Helemaal te gek.leuk dat jullie ons ook op de hoogte houden! En voor mij een goede oefening op comp.nog een hele mooie reis veel groetjes van Emmy en Nico

Ine en Walter

Hoi,

Ad en Ans, leuk om met jullie mee te riezen. Ik ga vanavond het verhaal uitgebreid lezen. We blijven julle volgen. Veel plezier nog, groetjes Ine en Walter

Ad en Corry

Hallo luitjes heb net het verslag gekregen van Marianne,ik heb ook nog een smsje gestuurd maar dat is waarschijnlijk niet aan gekomen bij Ad.Fijn dat jullie het naar de zin hebben.Is het vliegen mee gevallen Ans?.Wij blijven de reis dus ook volgen en kunnen dus ook van die mooie foto's genieten. Overigens de dvd van Cliff doet het prima hier en is erg mooi.
Groetjes Ad en Corry

Bernadet en Jan

Hartstikke leuk dat we jullie reis kunnen volgen. Het zal er wel "zomers"zijn en lekker genieten van al het moois daar. Veel plezier daar aan de andere kant van de wereld.
Bernadet en Jan

Kees en Yvonne

Ad en Ans, wij zijn jullie al enige dagen aan het volgen. Van het Noorder eiland hebben wij niet zo veel gezien omdat wij er telkens maar een of twee dagen verbleven. Het Zuider eiland komt ons bekender voor. Christchurch vonden wij een hele mooie stad met een prachtig mooi groot park. Hoe jullie verder reizen weten wij niet,maar dat zien we wel. In het zuiden ligt ook nog een mooi stad Dunedin. Mjn broer Nic heeft daar zo,n 30 jaar gewoond. Nu woont hij in het midden van het eiland in het plaatsje Wanaka aan het Wanaka meer. Veel toerisme o.a. watersport in deze tijd en in de winter de bekende wintersporten. Mocht je zin hebben bij hem langs te gaan je bent er als oud Tilburger er zeker welkom en mocht je hem mislopen dan is zIjn zoon wel te bereiken. Mocht je er zin in hebben, dan laat maar iets horen, dan krijg je het adres wel. Wij wensen jullie nog een goede reis verder in dat mooie land. Rijdt niet te hard, ze zijn zeer streng en je hebt zo een bon te pakken. Groetjes van ons, Yvonne en Kees